joi, 6 noiembrie 2014

Beauty Bride Tips. Învaţă de la specialişti cum să-ţi hidratezi corect tenul

Învaţă de la specialişti cum să-ţi hidratezi corect tenul

Pielea deshidratată afectează milioane de oameni şi constituie o problemă cu care se confruntă toate tipurile de ten, inclusiv cel gras. Nu există o limită de vârstă pentru apariţia acesteia datorită factorilor tot mai numeroşi: condiţiile meteorologice, modificarea temperaturii, aerul condiţionat, expunerea la soare, contactul cu produse chimice, stresul şi alimentaţia necorespunzătoare.
Hidratarea celulară se referă la volumul de fluid din celule, acest volum de lichid are numeroase funcţii fiziologice, o cantitate suficientă fiind esenţială pentru a favoriza sinteza de colagen şi elastină.  Menţinerea unui nivel optim de hidratare este necesară pentru a preveni şi atenua apariţia ridurilor fine, pentru a menţine aspectul natural şi sănătos al tenului. 
Pentru a avea un ten sănătos, Bruno Vassari propune un concept nou pentru hidratarea pielii bazat pe progresul cosmetogenomic: Aqua Genomics.
Componentele speciale din Aqua Genomics îşi desfăşoară activitatea asupra Factorului Natural de Hidratare, un grup de molecule care are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apă şi creează o barieră pentru a împiedica pierderea acesteia. 
Odată cu lansarea gamei Aqua Genomics, Bruno Vassari introduce în cosmetica facială două ingrediente speciale care au proprietatea de a regla procesul de hidratare la nivel celular: Revidrat şi Pentavitin. Primul îmbunătăţeşte hidratarea epidermei, în timp ce al doilea acţionează ca un regulator de umiditate, extrem de eficient, putând fi considerat un adevărat rezervor de apă pentru celule.
Hidratarea pielii este un pas esenţial în menţinerea unui ten curat, ne sfătuieşte Claudia Augustin, specialistul Chic Salon, care ne recomandă Aqua Genomics de la Bruno Vassari. Această gamă se adresează atât centrelor estetice în vederea realizării tratamentelor cosmetice profesionale, cât şi utilizării acasă, pentru a avea un ten ce străluceşte de sănătate!
Produsele conţin ingrediente active a căror principală funcţie este reglarea activităţii genelor astfel încât să favorizeze procesul natural de hidratare a pielii, menţinând nivelul optim de apă şi lipide în epidermă. Totodată creează o barieră de protecţie împotriva factorilor externi.
Gama Aqua Genomics conţine:
Aqua Cleanser - Lapte demachiant delicat
Aqua Toner - Loţiune tonică cu acţiune delicată şi revigorantă
Aqua Sorbet Rich - Cremă hidratantă destinată tenului normal şi uscat

Aqua Sorbet Light - Cremă hidratantă destinată tenului normal şi gras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu