marți, 2 decembrie 2014

Decoratiuni de Craciun pentru Petreceri Private si Corporate | Party Land Rentals & Design | Christmas Edition

Organizand evenimente an de an incercam sa venim cu idei si decoratiuni noi, atent selectionate dupa trend-uri internationale. Ne adaptam tuturor cerintelor si asteptarilor clientilor si colaboratorilor nostri. Astfel, am creat concepte tematice speciale pentru perioada de Craciun. 

Red & Black Christmas | Fata de masa cu insertii baroque negre cu esarfe rosii | Aranjament floral cu accente de rosu si motive de Craciun


Gold Christmas | fata de masa cu paiete aurii | Scaune chiavari maro | Farfurii suport cu bordura aurie | Aranjament floral accente de rosu si galben cu motive de Craciun



White & Green Christmas | Fata de masa alba | Scaune chiavari maro cu esarfa verde | Farfurii suport cu bordura argintie | Aranjament floral cu motive de Craciun si sfesnic argintat cu 3 brate



Snowflake Christmas | Fata de masa volumetrica cu buline atasate | Scaune chiavarii aurii | Candelabru din crystal cu lumanari si aranjament floral cu motive de Craciun | Semineu cu accesorii tematice de Craciun



White & Red Christmas | Fata de masa alba | Funde rosii pentru masa sau scaune | Coronita din brad si accesorii Craciun



White & Red Christmas | Fata de masa alba | Scaue chiavari albe si funde rosii | Coronita din brad si accesorii Craciun si candelabru crystal cu lumanari | Candy Bar tematica de Craciun | Semineu alb cu accesorii tematice de Craciun


Party Land Rentals & Design | Call: 0726.172.479 | office@partyland.ro

marți, 11 noiembrie 2014

Vintage wedding | Party Land Rentals & Design


Nunta cu tematica vintage este atat de romantica si delicata incat iti doresti sa ai cate un moment dedicat fiecarui detaliu sa il admiri si sa te inspire. 
Mirii nostri de pe 26 aprilie, Madalina si Daniel sunt cu adevarat intruchiparea puritatii si fiecare element al decorului au fost un omagiu adus povestii lor de dragoste. Personalitatea acestui minunat cuplu am incercat sa o exprimam prin crearea unui decor de primavara cu nuante suave si jucause ce avea sa fie impodobit de bogatia naturala a culorilor domeniului Stirbey. 
Toate detaliile au fost create manual si la fata locului prin maiestria si talentul artistilor de la Florariile Iris.
Asa cum apreciezi un tablou, o arhitectura veche, trezind melancolia si dragostea pentru frumos, intocmai ne dorim sa retraim momentele minunate ale acelei zi...de primavara.
































Party Land Rentals & Design | Call: 0726.172.479 | office@partyland.ro

joi, 6 noiembrie 2014

Beauty Bride Tips. Învaţă de la specialişti cum să-ţi hidratezi corect tenul

Învaţă de la specialişti cum să-ţi hidratezi corect tenul

Pielea deshidratată afectează milioane de oameni şi constituie o problemă cu care se confruntă toate tipurile de ten, inclusiv cel gras. Nu există o limită de vârstă pentru apariţia acesteia datorită factorilor tot mai numeroşi: condiţiile meteorologice, modificarea temperaturii, aerul condiţionat, expunerea la soare, contactul cu produse chimice, stresul şi alimentaţia necorespunzătoare.
Hidratarea celulară se referă la volumul de fluid din celule, acest volum de lichid are numeroase funcţii fiziologice, o cantitate suficientă fiind esenţială pentru a favoriza sinteza de colagen şi elastină.  Menţinerea unui nivel optim de hidratare este necesară pentru a preveni şi atenua apariţia ridurilor fine, pentru a menţine aspectul natural şi sănătos al tenului. 
Pentru a avea un ten sănătos, Bruno Vassari propune un concept nou pentru hidratarea pielii bazat pe progresul cosmetogenomic: Aqua Genomics.
Componentele speciale din Aqua Genomics îşi desfăşoară activitatea asupra Factorului Natural de Hidratare, un grup de molecule care are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apă şi creează o barieră pentru a împiedica pierderea acesteia. 
Odată cu lansarea gamei Aqua Genomics, Bruno Vassari introduce în cosmetica facială două ingrediente speciale care au proprietatea de a regla procesul de hidratare la nivel celular: Revidrat şi Pentavitin. Primul îmbunătăţeşte hidratarea epidermei, în timp ce al doilea acţionează ca un regulator de umiditate, extrem de eficient, putând fi considerat un adevărat rezervor de apă pentru celule.
Hidratarea pielii este un pas esenţial în menţinerea unui ten curat, ne sfătuieşte Claudia Augustin, specialistul Chic Salon, care ne recomandă Aqua Genomics de la Bruno Vassari. Această gamă se adresează atât centrelor estetice în vederea realizării tratamentelor cosmetice profesionale, cât şi utilizării acasă, pentru a avea un ten ce străluceşte de sănătate!
Produsele conţin ingrediente active a căror principală funcţie este reglarea activităţii genelor astfel încât să favorizeze procesul natural de hidratare a pielii, menţinând nivelul optim de apă şi lipide în epidermă. Totodată creează o barieră de protecţie împotriva factorilor externi.
Gama Aqua Genomics conţine:
Aqua Cleanser - Lapte demachiant delicat
Aqua Toner - Loţiune tonică cu acţiune delicată şi revigorantă
Aqua Sorbet Rich - Cremă hidratantă destinată tenului normal şi uscat

Aqua Sorbet Light - Cremă hidratantă destinată tenului normal şi gras.

Beauty Bride Tips. Slabeste rapid si sanatos!

Majoritatea viitoarelor mirese isi doresc sa arate minunat in ziua nuntii. Astfel pe langa zilele intensive la sala si o dieta sanatoasa va recomandam sa apelati la tratamentele corporale de ultima generatie pe care le propun partenerii nostri de la Chic Salon.


Descopera noua frontiera in remodelarea corporala – revolutionara tehnologie de laser Eximia

Din acest moment puteti sa nu va mai faceti probleme din cauza kilogramelor in plus si a celulitei. Chic Salon aduce in premiera noua tehnologie de laser Eximia, aparatul Body Farm, inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, un concept de ultima generatie, inovator si exclusivist in tratamentele de slabire si anticelulitice, care va distruge definitiv orice grija legata de silueta voastra.

Datorita terapiilor inovative utilizate, Body Farm stimuleaza procesele naturale ale organismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, aparatul include si programe de lifting si microdermoabraziune cu cristale de diamant. 
Eximia Body Farm reprezinta singurul concept tehnologic care detine toate secretele pentru a obtine idealurile frumusetii, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului. 

Cum actioneaza?
Noul concept Body Farm incorporeaza 5 tehnologii pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Reprezinta noua generatie a tratamentelor de remodelare corporala bazate pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecventa monopolara si a tratamentelor de lifting atat corporal cat si facial, care utilizeaza tehnologiile microdermoabraziune si radiofrecventa cuatripolara.
Acum tratamentele estetice nu mai au limite. Cu ajutorul echipamentului Body Farm, noua generatie Eximia, se poate actiona la nivelul oricarei imperfectiuni estetice, garantand rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta. Practic, slabiti localizat, rapid si sanatos, remodelandu-va silueta in cel mai placut mod.

Pentru ca stim cat de important este aspectul fizic, va asteptam la Chic Salon si saloanele partenere Beauty One sa va convingeti de rezultatele noului tratament revolutionar de la Eximia,  aparatul Body Farm, si sa obtineti in cel mai scurt timp silueta visata!

Beauty Bride Tips. Cum sa iti ingrijesti parul inainte de nunta.




CHI Argan Oil este o gama profesionala de lux pentru ingrijirea parului, continand un amestec unic de ulei de Argan, ulei de Moringa, proteine de matase si vitamina A, E, pentru a reda hidratarea, vitaminele si antioxidantii firului de par tern si deteriorat.  Prin formula sa inovativa, netezeste parul, il hraneste in profunzime, ii echilibreaza nivelul de hidratare, lasandu-l stralucitor si plin de vitalitate.
Uleiul de Argan este absorbit rapid in profunzimea firului de par, il hraneste, oferindu-i vitaminele de care are nevoie.  In plus, fortifica parul, ii ofera elasticitate si il protejeaza impotriva factorilor externi si a caldurii de la aparatele de styling.
Uleiul de Moringa reintinereste si revitalizeaza in mod natural structura parului, restabilindu-i nivelul de vitamine si de hidratare. Parul tau va arata mai tanar, mai stalucitar si mai sanatos ca niciodata datorita acestui ingredient-minune.
Compusul ceramic CHI foloseste proteinele si ceramica pentru a furniza parului tau cea mai buna protectie.
Noua gama de produse CHI Argan Oil transforma parul deteriorat intr-unul sanatos in doar 4 pasi!
  • Samponul – tratament pentru parul uscat si deteriorat contine ulei de Argan, ulei de Moringa si proteina de matase pentru a asigura hidratarea, vitaminele si antioxidantii firului de par uscat. Parul ramane hidratat si stralucitor.
  • Balsamul ajuta la reechilibrarea nivelului de hidratare si la imbunatatirea structurii firului de par si a varfurilor despicate. De asemenea, protejeaza impotriva factorilor externi si impotriva razelor UV.
  • Uleiul-tratament  hidrateaza intensiv si reface structura firului de par. Combate electrizarea si porozitatea pentru un aspect sanatos si stralucitor fara sa incarce.
  • Masca de hidratare intensa pentru parul degradat  ajuta la repararea parului si refacerea structurii firului de par cu vitamine si antioxidanti.

Acum este atat de simplu sa redati stralucirea si vitalitatea firului de par chiar si in sezonul rece cu noul sistem CHI Argan Oil! Produsele sunt disponibile in magazinul Beauty One Professional Shop din Galeria Feeria. Reinventeaza-ti parul cu noua gama CHI Argan Oil!

marți, 4 noiembrie 2014

Cand se fac nunti in 2015 | Lista sctelor necesare pentru cununia religioasa | Lista Bisericilor in Bucuresti

Cand se fac nunti in 2015

Daca sunteti in cautarea datei potrivite pentru nunta dumneavoastra , inainte de toate, trebuie sa stiti  care sunt perioadele din an cand nu este admisa oficierea cununiilor religioase. Astfel conform Bisericii Ortodoxe Romane nu se fac nunti:
  • in toate zilele de post de peste an;
  • in zilele Praznicelor imparatesti si in ajunul acestora;
  • In saptamana lasatului sec de carne ( 15 februarie - 21 februarie 2015); 
  • In Postul Sfintelor Pasti ( 22 februarie - 12 aprilie ); 
  • In Saptamana Luminata ( 13 aprilie - 19 aprilie ); 
  • In Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel ( 08 iunie - 28 iunie );
  • In Postul Adormirii Maicii Domnului ( 1 august - 15 august );
  • In postul Nasterii Domnului ( 14 noiembrie - 24 decembrie ); 
  • In perioada de la Craciun pana la Boboteaza ( 25 decembrie - 6 ianuarie ).

Fara a incalca vreo regula a Bisericii Ortodoxe, va sfatuim sa alegeti pentru evenimentul dumneavoastra o data dintre cele prezentate in continuare:

IANUARIE: Sambata : 10, 17, 24,31
                    Duminica: 11, 18, 25
FEBRUARIE: Sambata : 7, 14
                      Duminica: 8, 15
APRILIE: Sambata:25
               Duminica:19, 26
MAI: Sambata:2, 9, 16, 23
         Duminica:3, 10, 17, 24
IUNIE: Sambata: 6
            Duminica:7
IULIE: Sambata: 4, 11, 18, 25
           Duminica: 5, 12, 19, 26
AUGUST: Sambata: 22
                 Duminica: 16, 23, 30
SEPTEMBRIE: Sambata: 5, 12, 19, 26
                         Duminica: 6, 20, 27
OCTOMBRIE: Sambata: 3, 10, 17, 24, 31
                      Duminica:4, 11, 18, 24
NOIEMBRIE: Sambata: 7, 14
                       Duminica: 1, 8


Lista celor necesare pentru rezervarea cununiei civile si religioase

Care sunt actele necesare?
Dosarul ce se va depune la starea civila trebuie sa contina:
  • Declaraţia de căsătorie care se face personal, de către viitorii soţi, în scris, la primăria locului de domiciliu sau de reşedinţă al unuia dintre viitorii soţi. Căsătoria se va încheia după 10 zile de la data depunerii actelor, în care se cuprind atât ziua când a fost făcută declaraţia, cât şi ziua în care se oficiază căsătoria.
  • Documentul cu care se face dovada identităţii, în original şi în copie;
  • Certificatul de naştere, în original şi în copie;
  • Certificatul medical privind starea sănătăţii, valabil 14 zile de la data emiterii, care trebuie să conţină menţiunea expresă că persoana se poate sau nu se poate căsători;
  • Documente, în original şi în copii, traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, dacă este cazul;
  • Chitanţa doveditoare privind achitarea taxei de timbru de 2 lei, achitată de fiecare dintre soţi, la orice birou al Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale
Cand si unde se depun actele?
Actele se pot depune cu maxim 14 zile inainte de data cununiei  intrucat certificatul medical nu are o valabilitate mai mare de doua saptamani.  
In acelasi timp oficializarea  căsătoria are loc după 10 zile de la data depunerii actelor, în care se cuprind atât ziua când a fost făcută declaraţia, cât şi ziua în care se oficiază căsătoria asadar exista si un minim in care se depun actele: cu 10 zile inainte.
Acestea se depun la starea civila in raza careia isi are domiciliul unul dintre cei doi  soti.

Serviciu Stare Civila
Adresa
Telefon
Sector 1
Bd. Maresal Averescu nr. 17
021 222 01 09
Sector 2
Str. Olari nr. 19
021.252.02.74
Sector 3
Bulevardul Mircea Vodă nr. 63
021 318 0309
Sector 4
Str.Gramont nr 26
021.335.92.40
Sector 5
Str. Sapientei, nr.1
021 318 6907
Sector 6
Str. Drumul Sării nr. 85
021.410.5708

In ceea ce priveste cununia religioasa procedura este mai simpla. Aveti nevoie doar de  certificatul de casatorie civila si adeverinta de Botez ( daca unul dintre miri nu apartine parohiei unde se desfasoara  ceremonia).
                                              

  Lista Bisericilor din Bucuresti

Biserica 23 August,  Str. Tufănica nr. 5, sector 3
Biserica Adormirea Maicii Domnului, Str. Sapienței nr. 5, sector 5
Biserica Adormirea Maicii Domnului , Calea Giulești nr. 236-238, sector 6
Biserica Adormirea Maicii Domnului - Malaxa, strada Nicolae Rosu, sectorul 2
Biserica Adormirea Maicii Domnului - Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 21 A, sectorul 3 
Biserica Adormirea Maicii Domnului - Vatra Luminoasă, strada Tony Bulandra, cartierul Vatra Luminoasa, Sectorul 2 
Biserica Albă, Calea Victoriei nr. 110, sector 1
Biserica Alexe, Calea Serban Voda nr. 123
Biserica Amzei, Str. Biserica Amzei nr. 12, sector 1
Biserica Andronache, Str. Periș nr. 10, sector 2
Biserica Apărătorii Patriei I,  Str. Panselelor nr. 31, sector 4
Biserica Apărătorii Patriei II,  Str. Lunca Bârzești nr. 1, sector 4
Biserica Apostol Tabaci,  Calea Vacaresti nr. 143, sector 3
Biserica Bărbătescu Nou, Str. Cuțitul de Argint nr. 1, sector 4
Biserica Bariera Rahovei, Șos. București-Măgurele nr. 3, sector 5
Biserica Batiștei, Str. Batiștei nr. 19, sector 2
Biserica Bazilescu, B-dul Bucureștii Noi, Nr. 116, sectorul 1
Biserica Bălăneanu - Iancu Nou, Șos. Mihai Bravu nr. 117-119, sector 3 , Tel. 337.08.37 [16]
Biserica Băneasa, Str. Neagoe Voda nr. 20, sector 1
Biserica Belvedere Situată în partea de nord-vest a capitalei, pe malul stâng al Dâmboviței, în mijlocul cartierului studențesc Regie
Biserica Boteanu,Str. Boteanu nr. 8, sector 1
Biserica Bucur, Str. Radu Voda nr. 33
Biserica Bumbăcari, Str. Toporași nr. 70, sector 5
Biserica Buna Vestire - Giulești, Calea Giulești nr. 111A, sector 6
Biserica Buna Vestire - Belu,  Șos. Giurgiului nr. 29A, sector 4
Biserica Căldăraru, Str. Tineretului nr. 14, sector 4
Biserica Cărămidarii de jos, Calea Piscului nr. 3, sector 4
Biserica Cărămidarii de sus, Șos. Grozăvești nr. 7, sector 6
Biserica Ceauș Radu 
Biserica Colentina - Sfânta Vineri, Str. Gherghiței nr. 2, sector 2
Biserica Colțea, Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Biserica Constantin Brâncoveanu,  Str. Constantin Brâncoveanu nr. 5, sector 4
Biserica Costească, Str. Navigației nr. 54, sector 1
Biserica cu Sfinți, Calea Moșilor nr. 79/Str. Sfinților nr. 12
Biserica Cuibul cu Barză, Str. Știrbei Vodă nr. 99bis, sector 1
Biserica Curtea Veche, Str. Franceză nr. 33/Str. Șepcari nr. 22bis
Biserica Cuțitul de Argint, Str. Cuțitul de Argint nr. 1
Biserica Cuvioasa Parascheva, Str. Soldat Minca Dumitru nr. 27, sector 4
Biserica Dămăroaia, Str. Victor Daimaca nr. 1, sector 1
Biserica Delea Nouă - Calist, Str. Delea Nouă nr. 1, sector 3
Biserica Delea Veche, Str. Delea Veche nr. 29A, sector 2
Biserica Dichiu,  Str. Icoanei nr. 73, sector 2
Biserica Dintr-o Zi, Str. Academiei nr. 22 
Biserica Doamna Ghica - Tei, Str. Doamna Ghica nr. 1-3
Biserica Doamna Oltea, strada Barbu Vacarescu, sectorul 2 
Biserica Doamnei, Calea Victoriei nr. 28, sector 3
Biserica Doamnei Maria și a Doamnei Stana
Biserica Dobroteasa,  Bd. Mircea Voda nr. 35A, sector 3
Biserica Domnița Bălașa, Str. Sf. Apostoli nr. 60
Biserica Drumul Taberei - Sfânta Vineri, Str. Brasov nr. 21C (Drumul Taberei), sector 6 , 
Biserica Dudești-Cioplea, Bd. Camil Ressu nr. 38A, sector 3
Mănăstirea Duminica Sfinților Români, Șoseaua Olteniței nr. 255 
Biserica Enei 
Biserica Eroilor Martiri, Calea Șerban Vodă, nr. 237, sector 4
Biserica Flamanda, Str. Olimpului nr. 17
Biserica Foișor, Str. Foișorului nr. 119, sector 3
Biserica Fundenii Doamnei, Șos. Fundeni nr. 138/Str. Teiului nr. 1
Biserica Galilea - Străulești, Str. Nazarcea nr. 3, sector 1
Biserica Ghencea, Calea 13 Septembrie nr. 211, sector 5
Biserica Ghencea - Nașterea Domnului, Str. Mărgeanului nr. 107, sector 5
Biserica Hagiu, Str. Traian nr. 142, sector 2
Biserica Herăstrău,  Str. Nicolae Caramfil nr. 26, sector 1
Biserica Iancu Nou, Șos. Mihai Bravu nr. 117-119, sector 2
Biserica Iancu Vechi, Str. Mătăsari nr. 39, sector 2
Biserica Icoanei, Str. Icoanei nr. 12, sector 2
Biserica Înălțarea Domnului, Calea Rahovei nr. 1, sector 4
Biserica Înălțarea Domnului Aleea Valea Boteni nr. 7, sector 5
Biserica Izvorul Nou, Șos. Mihai Bravu nr. 311, sector 3
Biserica Izvorul Tămăduirii - Mavrogheni, Str. Monetăriei nr. 4/Sos. Kiseleff
Biserica Kretzulescu, Calea Victoriei nr. 47, sector 1
Biserica Lucaci - Sfântul Stelian, Str. Logofatul Udriște nr. 6-8, sector 3
Biserica Manea Brutaru - Str. General Budișteanu nr. 4-6
Biserica Mănăstirea Cașin, Bd. Mărăști nr. 16, sector 1
Biserica Mântuleasa, Str. Mântuleasa nr. 20, sector 2
Biserica Manu Cavafu, Bd. Gheorghe Șincai nr. 4, sector 4
Biserica Mărcuța, Str. Biserica Mărcuța nr. 8, sector 2
Biserica Mavrogheni, Str. Monetăriei nr. 4, sector 1
Biserica Miron Patriarhul, Str. Iani Buzoiani nr. 2
Mănăstirea Antim, Str. Mitropolit Antim Ivireanul nr. 29, sector 4
Mănăstirea Cernica, Șos. Cernica nr. 16, comuna Cernica
Mănăstirea Christiana, Șos. Pipera, nr. 49, sector 2
Mănăstirea Mihai Vodă. Str. Sapienței nr. 35, sector 5
Mănăstirea Plumbuita, Str. Plumbuita nr. 58, sector 2
Biserica Nașterea Maicii Domnului - Floreasca, Calea Dorobanți nr. 166-168 
Biserica Negustori, Str. Teodor Ștefănescu nr. 5, sector 3
Biserica Oborul Nou, Str. Avrig nr. 21, sector 2
Biserica Oborul Vechi, Str. Traian nr. 204, sector 2
Biserica Olari, Str. Olari nr. 8A
Biserica Oțetari, Str. Oțetari nr. 4, sector 2
Biserica Parcul Rahova, Str. Iacobeni nr. 39, sector 5
Biserica Pitar Moș, Str. Dionisie Lupu nr. 45, sector 2
Biserica Podeanu, Str. Dornei nr. 70, sector 1
Biserica Pogorârea Sfântului Duh , Str. Politehnicii nr. 7, sector 6
Biserica Pogorârea Sfântului Duh - Titan
Biserica Popa Chițu, Str. Logofăt Luca Stroici nr. 33, sector 2
Biserica Popa Nan, Str. Popa Nan nr. 47bis
Biserica Popa Rusu, Str. Arcului nr. 15, sector 2
Biserica Popa Soare, Str. Dr. Burghele nr. 7, sector 2
Biserica Popa Tatu, Str. General Berthelot nr. 51, sector 1
Biserica Precupeții Noi, Str. General Ernest Brosteanu nr. 12
Biserica Precupeții Vechi ,Str. Toamnei nr. 92, sector 2
Mânastirea Radu Vodă, Str. Radu Voda nr. 24A, sector 4 
Biserica Răzvan, Intrarea Biserica Răzvan nr. 3-5 
Biserica Sapienței, Str. Sapienței nr. 3-5, sector 5
Biserica Scaune, Str. Scaune nr. 2, sector 3
Biserica Schitu Magureanu, Str. Schitu Magureanu nr. 14
Biserica Schitul Darvari , Str. Schitul Darvari nr. 3, sector 2
Biserica Schitul Maicilor, Str. Mitropolit Antim Ivireanul nr. 29, sector 4
Biserica Șerban Vodă, Str. Petre Tutea nr. 1, sector 4
Biserica Sfânta Ecaterina, Str. Sfânta Ecaterina nr. 7, sector 4
Biserica Sfânta Maria, Str. Trifești nr. 2, sector 1
Biserica Sfânta Treime - Tei 
Biserica Sfânta Sofia - Floreasca, Calea Floreasca nr. 216, sector 1
Biserica Sfânta Vineri - Berceni
Biserica Sfânta Vineri Nouă, Sos. Nicolae Titulescu nr. 157, sector 1
Biserica Sfântul Alexandru 
Biserica Sfântul Andrei, Șos. Chitilei nr. 138, sector 1
Biserica Sfântul Andrei - Parva,  Aleea Parva nr. 1B (Drumul Taberei), sector 6
Biserica Sf. Apostol Andrei, Str. Boja, nr. 73, sector 6
Biserica Sfântul Anton, Str. Franceză nr. 33, sector 3
Biserica Sfântul Antonie - Colentina, Str. Trei Scaune nr. 20, sector 2 
Biserica Sfântul Antonie cel Mare, Str. Jean Steriadi nr. 19A, sector 3
Biserica Sfântul Antonie cel Mare - Măicăneasa 
Biserica Sfinții Arhangheli - Gherghiceanu
Biserica Sfinții Atanasie și Chiril, Str. Radu Voda nr. 33, sector 4
Biserica Sfinții Epictet și Astion din Cimitirul Izvorul Nou
Biserica Sfinții Trei Ierarhi - Fundeni 
Biserica Sfântul Calinic Str. Campia Libertatii nr. 62, sector 3
Biserica Sfântul Daniil Sihastrul, Str. Covasna nr. 23-25, Sector 4
Biserica Sfântul Dumitru, Șos. Colentina nr. 13
Biserica Sfântul Dumitru - Poștă, Str. Postei nr. 2 / Franceză nr. 2 
Biserica Sfântul Elefterie, Str. Sf. Elefterie nr. 1, sector 5
Biserica Sfântul Elefterie Vechi, Str. Sf. Elefterie nr. 15C
Biserica Sfântul Gheorghe , Str. Fântânica nr. 2/Sos. Pantelimon nr. 131
Biserica Sfântul Gheorghe Nou,  Blv. I. C. Bratianu nr. 1, sector 3
Biserica Sfântul Gheorghe - Plevna Calea Plevnei nr. 92, sector 5
Biserica Sfântul Gheorghe Vechi,  Calea Mosilor nr. 36, sector 3
Biserica Sfântul Gheorghe , Calea Grivitei nr. 218, sector 1
Biserica Sfântul Gheorghe - Progresul, Șos. Giurgiului nr. 253, sector 4
Biserica Sfântul Grigorie Palama, paraclis al Universității Politehnice din București
Biserica Sfântul Ilie - Rahova,  Str. Sfinții Apostoli nr. 1, sector 4
Biserica Sfântul Ilie Gorgani,  Str. Silfidelor nr. 5, sector 5
Biserica Sfântul Ilie - Titan,  Str. Sold. Stelian Mihale nr.14 - 20, sector 3
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul - Ferentari, Calea Ferentarilor nr. 121, sector 5
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul - Parc Plumbuita 
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul - Pantelimon, Șos. Pantelimon nr. 256, sector 2
Biserica Sfântul Ioan Botezătorul - Piața Unirii
Biserica Sfântul Ioan Hozevitul din cartierul Balta Albă - Titan 
Biserica Sfântul Ioan - Moși, Calea Moșilor 
Biserica Sfântul Ioan Nou, Bd. I.C. Bratianu nr. 39, sector 3
Biserica Sfântul Mare Mucenic Mercurie, Str. Constantin Brâncuși nr. 11, sector 3
Biserica Sfântul Mina - Vergu, Str. F. Robescu nr. 18A, sector 3
Biserica Sfântul Nicodim - Protoieria III 
Biserica Sfântul Nicolae - Balta Albă, Bd. Basarabia nr. 222, sector 2
Biserica Sfântul Nicolae - Băneasa, , Str. Panselelor nr. 31, sector 4
Biserica Sfântul Nicolae - Buzești - Str. Buzești nr. 25
Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, Str. Academiei nr. 22, sector 3
Biserica Sfântul Nicolae - Ion Creangă 
Biserica Sfântul Nicolae - Negustori, Strada Theodor Ștefănescu nr. 5
Biserica Sfântul Nicolae Șelari Strada Blănari nr. 16, sector 3
Biserica Sfântul Nicolae Șelari Vlădica, Str. Justitiei nr. 34, sector 4
Biserica Sfântul Nicolae Tabacu, Calea Victoriei nr. 180 
Biserica Sfântul Pantelimon, București, Str. Iancu Căpitanu nr. 24
Biserica Sfântul Pantelimon, Str. Iancu Căpitanu nr. 24, sector 2
Biserica Sfântul Silvestru, Str. Silvestru nr. 36, sector 2
Biserica Sfântul Spiridon Nou, Calea Șerban Vodă nr. 29, sector 4
Biserica Sfântul Spiridon Vechi, Piața Națiunile Unite nr. 5-7, sector 4
Biserica Sfântul Ștefan, Calea Călărași nr. 83, sector 3
Biserica Sfântul Vasile cel Mare, Calea Victoriei nr. 198
Biserica Sfântul Vasile-Cotroceni
Biserica Sfântul Visarion, str. Visarion nr. 14, sector 1
Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Str. Sfinții Apostoli nr. 33A, sector 4
Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel - Baicului 
Biserica Sfinții Chiril și Metodiu, bulevardul Mărăști, nr. 59, sector 1
Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, Str. Sf. Constantin nr. 33, sector 1
Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena și Cuvioasa Parascheva, Bd. Muncii nr. 2
Biserica Sfinții Mucenici Serghie și Vah de la Palatul Cotroceni
Biserica Sfinții Trei Ierarhi, Str. Turnu Măgurele nr. 12, sector 4
Biserica Sfinții Voievozi - Oțetari 
Biserica Slobozia, Str. Leon Voda nr. 1
Biserica Spirea Nouă, Str. Puisor nr. 59, sector 5
Biserica Stavropoleos,  Str. Poștei nr. 6, sector 3
Biserica Tarca-Vitan, Calea Vitan nr. 142, sector 3
Biserica Teiul Doamnei - Ghica, Str. Petricani nr. 3, sector 2
Biserica Tudor Vladimirescu - Ghencea, Str. Floare de Gheața nr. 1, sector 5
Biserica Tudor Vladimirescu - Rahova, Str. Mărgeanului nr. 2, sector 5
Biserica Tuturor Sfinților Romani, Aleea Salaj nr. 4, sector 5
Biserica Udricani, Str. Iuliu Barasch nr. 11, sector 3
Biserica Vovidenia, Str. Garoafei nr. 56, sector 5
Biserica Sf. Voievozi 
Biserica Zlătari, Calea Victoriei nr. 12